contacteer mij

Contactformulier

Ik ben zeer actief in sociale media, dus voel je vrij om daar contact met mij op te nemen.

Mijn gebruikersnaam is kamerjasvergelijk24. Ik doe alles wat ik kan om deze blog open en gratis voor iedereen te houden. Als u wilt reageren op mijn blog, u dit hier doen. Ik zal je nooit vragen om een maandelijkse vergoeding te betalen om mijn blog te lezen, zelfs als je je zo geneigd voelt. Ik denk dat het belangrijkste in een blog is goed schrijven. Als je hetzelfde voelt, voel je vrij om mij te volgen op Facebook en Twitter! Ik moet u nu waarschuwen, deze blog is niet voor iedereen. Het is vooral voor mensen die in de mode. Ik heb ook veel foto's, maar de meerderheid van mijn berichten op deze blog zijn mijn eigen creaties. Mijn liefde voor stijl komt niet zonder een beetje een leercurve. De exacte jurk zie je hier niet op de foto's.

Ik ben altijd beschikbaar voor interview, als je geïnteresseerd bent in mijn mening, laat dan een bericht met uw naam en e-mail en ik kom zo snel mogelijk terug naar u.

Ik moet zeggen dat deze jurk is vrij ongelooflijk. Ik was zo opgewonden om het te ontvangen. Maar ik wist niet dat het een gat had waar de ritseinden zijn. Dit is erg jammer, want het had zo gemakkelijk kunnen zijn om het te laten werken. Dit zou geweldig zijn voor een speciale gebeurtenis, zou het geweldig zijn als een afstuderen aanwezig of als een huwelijkscadeau. Ik kreeg ook een bericht over hoe de jurk zag eruit als op sommige van de andere beoordelingen! Het spijt me zo dat ik niet deze jurk eerder te krijgen, ik wou dat het eerder was aangekomen! Ik heb de jurk in het zwart. Maar ik heb gehoord dat het komt in grijs en wit ook.

Opening Hours

  • Maandag: 06:30 - 17:45
  • Dinsdag: 06:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:15 - 15:00
  • Donderdag: 07:30 - 17:15
  • Vrijdag: 07:30 - 19:30
  • Zaterdag: 09:00 - 15:30