Waarom zou ik kamerjassen kopen?

Het is de beste! Maar hier heb ik het niet over de jurk in de straat waarin je veel meisjes zien, het is de jurk die je krijgt in een winkel of in je eigen huis. En voor mij is dat het mooiste en belangrijkste ding - het is de jurk die je zult houden voor de rest van je leven.

In deze post wil ik u vertellen hoe ik besloot om klaar te zijn voor de bruiloft. Het is een vrij complex verhaal en het duurt een tijdje om je geest eromheen te krijgen. Zelfs Masker Dali is een proefrit waard. Ik heb ook geprobeerd om het uit te leggen in mijn eigen woorden en ik hoop dat je het zo vermakelijk als ik deed. Mijn vader is een heel aardige man, maar ik denk nog steeds niet dat hij een perfect persoon is. Uiteindelijk was ik een beetje verdrietig omdat ik dacht dat mijn moeder veel beter af zou zijn geweest als ik meer op haar was opgegroeid. Ik denk dat haar relatie met haar vader is degene die kreeg haar het meeste geluk en ik was blij omdat ze was mijn moeder's grootste fan en was zo verdrietig dat ze hier niet was om mijn nieuwe en spannende relatie met Hugo te vieren. Ik was erg blij dat ik ging om de rest van mijn leven door te brengen met mijn nieuwe vriend en mijn moeder gaat me missen, maar het gaat moeilijk zijn als ik ouder ben om niet mijn moeder aan mijn zijde en zij was degene die me klaar voor deze bruiloft en gaf me het belangrijkste stukje advies in het hele proces : als je niet wilt trouwen hoef je dat niet te doen! Als u het soort persoon die niet wil worden met je ouders, ik hoop dat je mijn redenen voor het schrijven van deze blog te begrijpen. In tegenstelling tot Leren Jeans maakt dit het merkbaar bruikbaarder. Ik hou van mijn ouders, maar ik denk niet dat ik de juiste persoon voor hen ben. Maar ik weet zeker dat ik een leuk leven met Hugo en ik heb veel gelukkige herinneringen en momenten van geluk die ik heb uit mijn tijd met mijn ouders, ik weet gewoon niet of ik klaar ben om verder te gaan naar de volgende fase van mijn leven met hen of niet. Hugos bruiloft was een evenement dat ik nooit zal vergeten, maar het was ook een trieste. Hoe worden kamerjassen gemaakt? Ik was verdrietig omdat mijn moeder stierf en omdat ik alleen op de universiteit zat toen ze stierf. Maar ook omdat ik de meeste dagen aan haar bed heb doorgebracht. Ze was al heel lang ziek en ik zou de rest van mijn leven met haar doorbrengen, dat was helemaal geen goede beslissing. Toen ik 16 was moest ik vertrekken en ik had gewerkt voor ongeveer twee jaar.