Wat is de beste online winkel voor kamerjassen?

Kamerja, ik weet niet wat ik moet doen. Het betekent "nieuw" en ik denk niet dat veel mensen zich ervan bewust zijn dat we in feite nog steeds een relatief kleine boetiek zijn en dat we begin jaren '90 zijn begonnen als een kleine winkel op een hoekstraat. Het is een plek waar ik de vreugde van het bezitten van een kledingstuk dat ik heb gemaakt en veel mensen kunnen genieten van hetzelfde te delen.

En als ik zeg dat ik een verzamelaar ben, meen ik het. Ik heb een collectie die omvat: jurken, rokken, tops, tops, en schoenen. Ik hou van een breed scala aan stijlen: formeel, flirterig, cool, stijlvol, vintage, eigentijds. Ik verzamel constant nieuwe dingen en ik vind het leuk om ze te vinden. Ik wil mijn collectie delen met u, de mode-liefhebbers, met mijn mooie blog. Vandaag wil ik u voorstellen aan mijn eerste collectie jurken. Hier zijn een paar mooie jurken die je graag draagt.

Bella & Flora Dress: Deze prachtige jurk is gemaakt door Bella en Flora, uit de collectie van het merk genaamd Flora. Overweeg een internlinktestrapport. Het is lang geleden dat ik deze jurk heb gedragen en ik kan niet wachten om je de foto van deze schoonheid te laten zien. De jurk is niet alleen mooi. Het is ook een zeer comfortabele jurk, vooral voor de benen! De jurk wordt ook geleverd met een optionele cape. Het is een beetje anders dan de jurken die afkomstig zijn uit deze collectie in een paar manieren: Allereerst, de cape is erg klein in omvang en de lengte is zeer kort. Het andere ding is dat de jurk is niet een klassieke en traditionele jurk. De voorkant heeft een lintpatroon, waarbij het lint naar beneden hangt. Ik vind dat dit ontwerp is echt interessant, vooral omdat de rok en de bovenkant van de jurk zijn zo vergelijkbaar. De rok is lang genoeg, zodat ik mijn voeten erin kan doen en ik me geen zorgen hoef te maken dat de rok in de broek verstrikt raakt. Bovendien is Hoed Kopen een proefrit waard. Het is niet een formele jurk, maar ik vind dat het werkt echt goed in formele instellingen. Ik vond ook de grootte van de cape een beetje groot voor mij. In feite, in sommige van de foto's die ik heb genomen in de afgelopen paar dagen, de cape is nauwelijks een maat klein. Ik wil graag een kleine, formele jurk als deze maken. Hoe dan ook, in mijn winkel u het patroon en de stof voor een jurk die ongeveer 30 tot 42. Op het einde, moet je ongeveer 10 meter van het materiaal. Om het patroon te maken, moet u de grafiek afdrukken. Dan knip je de stof uit het door jou gekozen patroon. Ik knip drie verschillende vormen: een van deze is de standaard stijl van een jurk en de anderen zijn jurken voor verschillende stijlen. De tweede keer dat we deze stijl van kleding maken, gebruikte ik een van de patronen die je vinden in het boek The Designer's Guide to Fashion (van Peter Jansen) of je gewoon je eigen maken van de materialen die ik hier heb vermeld.